Diensten

Diensten

BuningAdvies helpt organisaties bij het gebruik van de uitkomsten van digital analytics en marketing research in opzetten/uitvoeren van marketing en communicatie in de breedste zin des woords. Zij legt de verbinding tussen: research & analytics strategisch advies.

BuningAdvies werkt op basis van research based evidence. Intuïtie, buikgevoel of ondernemersinstinct alleen volstaat niet. Analyicts (What) en Research (Why) zijn vrijwel altijd nodig is om te weten wie de klanten/prospects zijn, hoe zij over de dienstverlening van een organisatie denken, wat zij denken en doen, en hoe zich dat verhoudt tot de markt waarin een organisatie opereert.

Voor een deskundig advies, gestoeld op kennis van uw markt, uw klanten en uw prospects, bent u bij BuningAdvies aan het juiste adres.

De klanten van BuningAdvies zijn enthousiast over de gestructureerde aanpak, de waardevolle adviezen en de heldere presentaties.

Kijk hier voor de mogelijkheden die BuningAdvies te bieden heeft om uw organisatie op interimbasis of op projectbasis verder te helpen.